Az úgy kezdődött, hogy elkezdtünk élő tréningeket szervezni…

Előfordult, hogy egy-egy kevésbé népszerű tematikára vagy egy-egy dátumra nem jött össze a minimálisan szükséges résztvevői létszám. De olyan eset is volt, amikor Franciaországban, Németországban, Angliában élő magyarok érdeklődtek egy-egy tréningünk iránt és nem lett volna egyszerű megszervezniük, hogy eljöhessenek. Tőlük hangzott el először a kérdés:

Nincs ilyen tréning online változatban?

Akkor még azt tudtuk csak válaszolni, hogy nem, sajnos nincs.

2019-re azonban már saját weboldalt hoztunk létre a videótréningekhez, vagyis ma már elmondhatjuk, hogy a technikai alapokat is leraktuk, és kizárólag saját hatáskörben dönthetünk arról, hogyan és miként jelennek meg tréningjeink a világhálón.

A tréningjeink minden esetben online, e-mailes, személyre szabott tanácsadással kiegészült szolgáltatások – vagyis nem szeretnénk elszakadni az élő tréningeken alkalmazott gyakorlattól, miszerint HASZNÁLHATÓ tudást szeretnénk átadni.

Miért jó a videótréning a résztvevőnek?

Online videós tréningjeink BÁRMIKOR, BÁRMILYEN ÜTEMBEN végezhetők. Ez azt jelenti, hogy nem online oktatóteremben vesz részt az anyag feldolgozásában a hallgató, tehát nem egy webinar résztvevője.

Az anyag egyes részei akármennyiszer visszanézhetők, ami nagyon hasznos akkor, ha valami nem volt világos, vagy éppen fáradtabban ültünk le tanulni, és nem tudtunk intenzíven figyelni.

A tudnivalókat írásos és hanggal alámondott módon mondom el. A vázlatok segítenek abban, hogy a nagy egységek logikailag átláthatóak legyenek, és akár később is vissza lehessen keresni egy-egy slide-ot.

Egy slide, egy videó, amelynek hossza 3 és 15 perc között van.

A videók a tananyagtól függően jellemzően egymás után nézhetők, de egyes részek ki is hagyhatók, átugorhatók.

Mobilon is élvezhető, hallgatható az anyag, így gyakorlatilag bárhol tanulható.

Ha technikai probléma adódik, mi biztosan elérhetőek vagyunk…