Online tréning + tanácsadás

Weboldalunk, az online.sikermarketing.hu elektronikus felületet biztosít videós tudásanyagaink átadására, amelyek a személyre szabott tanácsadásunk részei. A tréning egy tanácsadás első nagy egysége. Azt a tudást adja át, amelyre a gyakorlat épül. A videók végignézése után a résztvevő az általa elkészített tervet küldi el nekünk, amelyet véleményezünk, szükség esetén utalva a videótréning megfelelő részére.

Jelentkezés

A tréningekre a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeinken vagy űrlapon lehet jelentkezni a számlázási név és cím megadásával. A jelentkezés után felvesszük a kapcsolatot a megadott e-mail címen.

Fizetési mód

A kiválasztott tréning díjáról díjbekérőt küldünk, amelyet átutalással kell rendezni. A díj rendezése után elektronikus formában küldünk számlát a megadott e-mail címre. A weboldalon feltüntetett árak ÁFÁ-t alanyi mentesség miatt nem tartalmaznak.

Regisztráció a weboldalra

A tréning díjának rendezése után a hallgató az általa megadott felhasználónévre és e-mail címre egy regisztrációt kap, amelyet manuálisan hozunk létre. Regisztrációja az online.sikermarketing.hu oldalra vonatkozik.

Az elvégezni kívánt tréningre a Jelentkezem gombra kattintva kell jelentkeznie, amelyet az adminisztrátor hagy jóvá. A jóváhagyás után már nem lehetséges a tréning és a tanácsadás lemondása.

Tanulás

A tréning ezek után elkezdhető, az egyes videós egységek egymás után megnézhetők, a weboldalra belépett állapotban.

Ha a hallgató szeretne Tanúsítványt kapni a videótréning elvégzéséről, akkor sikeresen ki kell töltenie a tréning végén található – egyszerű – tesztet.

Az elvégzésről Tanúsítványt adunk ki a hallgató nevére.

Tanácsadás

A tréninganyag végignézése, elvégzése után a hallgató e-mailben küldi el konkrét kérdéseit, saját terveit, honlapszövegét stb., amelyet mi személyre szabottan véleményezünk és tanácsot adunk, hol kell rajta javítani. (1 e-mail kérdés, 1 válasz.)

A videó anyagok hozzáférhetősége

A tréning videó anyagát a későbbiekben is hozzáférhetővé tesszük.

Adatkezelés

Csak a legszükségesebb adatokat kezeljük, amelyek a weboldal használatához illetve a számlázáshoz szükségesek. A weboldalra felhasználónévvel és jelszóval kell regisztrálni. A weboldal olyan sütiket kezel, amelyek a weboldal használatához alapvetően szükségesek.